Cégünkről - Molnár Vadászati Kft.

H-8640 Fonyód, Baross G. u. 16.
bea.molnar@molnarjagd.hu

mobil: +36 30-300 7746
tivadar.gabor@molnarjagd.hu

mobil: +36 30-995 0239
Tel: +36 85-560 128 • Fax: +36 85-560 129
Website: www.molnarjagd.hu

 

AKTION !                                                                            

 

 Wollen Sie zu ermässten Preisen auf Rehböcke jagen?

 

Dann haben Sie jetzt die Möglichkeit dazu!

 

UNSER  ANGEBOT:  10 Böcke zwischen 200-400 gr  -  nur 3.300,-EUR !!!

 

Melden Sie sich bei UNS!

 

Kontakte:  Beate Molnár

                    MOLNÁR Jagdbüro GmbH.

                    Handy:      +36 30 300 7746

                    E-mail:       bea.molnar@molnarjagd.hu
                                                                                                                    

 

Egy régi barát gondolatai


Molnár Beáta, ez egy olyan név, amely kezeskedik a sikerért.
Egy jó barátom, aki azóta már sajnos sok éve az örök vadászmezőkre költözött, egyszer ezekkel a szavakkal válaszolt arra a javaslatomra, hogy menjünk el együtt külföldre vadászni: "Mit akarsz te? Nálunk" - és ezzel Bajorországra és Ausztriára, különösen azonban az ő szűkebb hazájára, Berchtesgadenre gondolt, ahol az asszonyok olyan szépek (ehhez igazán értett), a bor olyan istenien ízlik (ezen valószínűleg a Duna mentén érlelődő nemes nedűt értette) és az őzbakok olyan kiválóak, hogy egyáltalán nem kell külföldre menni vadászni!
Neki, a sikeres orvosnak tényleg nem volt gond, hogy a legjobb vadászterületeken vadásszon, a villája falain meg lehetett nézni az őztrófeákat.

Miért kellene neki távolra menni? Hisz minden jó olyan közel van hozzá?
Talán mégis hűtlen lett volna ehhez az alapelvéhez, ha egyszer is valóban átélte volna magyarországi vadászatok szépségeit, Pannónia rónáit a maga sokszínű vadászlehetőségeivel. És ha ismerte volna Molnár Beátát, ezt a csinos és a kifogástalan üzletasszonyt, akkor biztosan megtapasztalta volna, mit is jelent a női báj magyarul. Én már jó ideje ismerem őt, a segítségével sok felejthetetlen vadászaton vehettem részt Magyarországon. Mindenkit elvarázsol a vidám természetével, a különös tetterővel és azzal a képességével, hogy a felmerülő problémákat ügyesen, gyorsan megoldja.
A legtöbb vadászat ebben a Duna-menti országban számomra ünneppé vált. És ha  Molnár Beáta vagy Gábor Tivadar által kísért vadászok talán okkal nem voltak valamivel elégedettek, akkor az biztosan nem rajtuk múlott, hanem a megbízóin vagy azokon a véletleneken, amelyek a világon mindenütt együtt járnak a vadászattal. A vadászturizmusban szerzett hatalmas tapasztalatuk miatt kézenfekvő dolog volt az, hogy a férjével együtt önállósodnak és létrehozzák azt a vadászirodát, amely a nevét viseli. Habár mostanában magától értetődően sokat kell törődnie a férjével és az édes  hétéves kislányával, a tapasztalata, a szorgalma, valamint Magyarország legjobb vadászterületeivel való jó kapcsolatai garantálják, hogy Molnár Beáta üzletasszony és férje, Gábor Tivadar továbbra is sikeres lesz, és az új iroda "Kicsi, de mégis óriási" mottója szerint - sok vadásznak, szervez majd élményekben bővelkedő vadászatokat, és a régi barátokhoz újabbak csatlakoznak.


(Günter R. Daghofer, vadászíró és vadász, aki negyven éve vadászik Magyarországon)